Partners

Granny's

"Ik kan uren over Appeltaart en Granny's -vernoemd naar mijn altijd goedlachse oma waar ik vroeger Appeltaart en cakes bakte- vertellen en er eindeloos over schrijven !
Sterker nog: ik zou er een winkel mee kunnen vullen waar het altijd ruikt naar Appeltaart en je in een ongedwongen sfeer onder de klanken van 'Granny's muziek' geniet van de lekkerste Appeltaart en met zorg gemaakte cappucino."

 

Mongo

Mongo Country & Leisure Wear is hét casual outdoor merk voor stoere waxjassen, warme wollen truien, typische engelse tweed petten, waxhoeden, comfortabele leren laarzen, en (wax) tassen & Tweed Welly's . Ideaal voor jagers, hondenliefhebbers, ruiters en mensen die houden van kleding voor het betere buitenleven.

 

The Golden Coffee Box

Koffie drinken is in vele culturen samen Zijn. Met jezelf samenvallen of met elkaar Zijn. Even naar elkaar luisteren, tijd voor elkaar maken en nabijheid ervaren. Wij verwachten dat dit verlangen naar samen zijn, toe zal nemen. Boot koffie is van de hoogste kwaliteit gemaakt omdat vakmensen –van koffieboer tot barista- met liefde en respect hun werk verrichten. Al onze koffie is verantwoord verbouwd, vers en vakkundig gebrand, waardoor er geen enkel vies smaakje aan zit. Aandacht en kennis in het hele productie proces zorgt voor de uitstekende kwaliteit van onze koffie.

 

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Op Mariënwaerdt houden ze van eerlijkheid en puurheid, daarom zijn deze producten vol van smaak en bevatten ze geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen!

 

 

Sabon

Sinds Oprah Winfrey in haar show heeft gezegd dat Sabon 'One of her Favourite Things' is, is iedereen natuurlijk razend benieuwd waar Sabon voor staat.

Sabon is een wereldwijd concept waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Sabon producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingredienten en mineralen uit de Dode Zee. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een optimale verzorging van de huid.

Het assortiment bestaat onder andere uit bad- en doucheproducten, aroma's, bodylotions, diverse gezichtslijnen, maskers, scrubs, accessoires en verse zeep etc. Het unieke van Sabon is dat je in de winkel alles mag uitproberen. Zo kun je direct voelen en meemaken wat Sabon doet met je huid! Onze medewerkers doen altijd hun uiterste best om de klant in de watten te leggen en daarnaast een oprecht en deskundig advies te geven. Sabon is fel tegen dierproeven en onze producten zijn dan ook allemaal volledig dierproefvrij.

 

Thieme's Echte Thee

Geselecteerd voor fijnproevers...

 

 
Sfeerimpressie
gvw16.jpg
Login